Wednesday, July 1, 2009

lagi bpe ari je nk brpoya2..


ari ni dh 1hb.. 4hb ni aku dh blk usm dh.. uwaaaaaaaaaaaa... nk dok umah lg.. dh ar akak2 aku xblk lg.. xaci sggh.. tp mmg patut pon dorg cuti lg, sbb aku dh 2bulan kot cuti.. hehe.. yg pasti dok umah mmg besh.. pat lepak2 ngan fam n frenz.. yela dlu kn aku dok sowg2 kt blk 3-09 kt tekun.. tp nmpkny msk ni de kebarangkalian yg tnggi yg aku dpt rum8.. aku ske dok sowg2 kt blk lg.. uwaaaaaaaaaaaaaa... xpe2 yg pasti mak aku org yg hepi kalo aku pat rum8.. sng skit kalo aku demam ke xshat ke.. aku mngarut dh.. msk usm blk mmg memeningkn pale.. aku rse msti aku bz.. dh ar ngan 20unit ny ngan kusis ny.. aku tamau pointer aku drop.. ckup ar skali.. kalo trun lg, tatau la cmne.. mraung aku 80 ari.. hehe..

aktiviti aku kt umah kdg2 mmbusankn kdg2 mnyeronokn.. ngahahaha.. kdg2 aku kua ngan member2 tcs aku gi jj xpon just bersidang kt umah aku.. mmg brgosip je laa.. tny boboy org tu org ni.. yg pasti aku yg single mingle ni akan diasak pelbagai soalan.. ala dh xd jodoh nk wat cane kn.. kami xssuai.. xyah la korg nk crikn.. aku nk cri yg srasi n memahami.. wahhh mula dh mood jiwang.. hehe.. wpon xngedate ngan boboy dikala cuti2 korea ni, aku still ngedate ngan mbr2, akak2 n abg aku.. tgk wyg, main boling, main kutip2 bebe.. aku xdesperate sgt la nk brlaki.. aku pon muda lg.. br 19.. ngahahahaha..~

time2 aku busan2 n dok umah sowg2, aku pon mlyn prsaan ngan bace novel2.. wahh.. aku ske bce novel yg xjiwang sgt n ayt yg kerek2 cm novel hLovate.. brmula ngan novel Aa+Bb, tUnas, 5 tahun 5 bulan n rOoftop rAnt.. sUme aku bli.. ngahahahaha~ skang dok mencari gurindam jiwa.. xjmpe2 smpai skang.. kecik ati.. uwaaaaaaaaaaaaaa... slain hLovate, aku ske damya hanna.. novel latest yg aku bli ternyata cinta.. yg lain pinjam fatin xpon zima.. hehe.. novel yg matang2 skit aku ske siti rosmizah.. aku bli novel andai itu takdirnya.. nana ar promote.. dia ckp dia bce kt remaja bes.. smpai mak aku pon dok bce novel tu n promote kt kwn pjbt dia.. ish3.. novel siti rosmizah yg latest aku bli cinta kau dan aku.. bes gak.. farisha n farish.. nana ckp xlogik je name same.. hehe..

slain kua brpoya2 di jj n kwsan sewaktu dgnny, aku rajin gak tgk muvie, mv n ape2 yg wujud didlm lappy aku mahupOn nana.. byk ar kami brpopcOrn di umah.. antara muvie yg ktorg dok lyn swaktu musim cuti universiti ni cm hanna montana, baby n me, boy girl things, shopaholic, nancy drew, penelope, another cinderella story n byk lg ar kalo nk snaraikn.. ktorg tgk gak game show army idol-2pm.. nickhun n chan sung yg sgt cumil!!!!! hehe.. slain tu kitorg lyn drama boys over flower.. xabeh tgk lg.. hehe.. mmg sangat sronok smpai mak bsing2 asyik tgk cite xbenti2.. cian mak.. hehe..

aku cedih nk mninggalkn ipoh.. uwaaaaaaaaaaa... tp nk wat cane dh mnjd tggjwb sbgi sorg pljar.. wahh.. ayt patriotik n brdedikasi sggh.. hehehe.. blk penang still leh enjoy.. tp kna kontrol ckit la.. yg pasti ipOh ttp dihati.. uwaaaaaaaaaaaaaa....

3 comments:

++deloOmeloO++ said...

uhuhuhu..
samela kite..
nk berpoye2 lagik!=D

JAGUNG itu KUNING said...

xboleh xboleh..
g belajar hehehe.
xboleh berpoye2

♥ mArumAru ♥ said...

poya2 itu penting..
hihihi~
dello gi bce buku gi..
xleh poya2.. xbaik..
ngahahaha~