Sunday, July 26, 2009

pApadOm~


aku br pas tgk cite "papadOm" arahan afdlin shauki.. cite ni sbnrny xkua ag kt wayang.. kirany ktorg dak2 usm mmg public terawal yg tgk cite ni.. aku pada mulany xd la excited nk gi tgk cite ni.. tp disebabkan program anak angkt rkn muda tu batal n nadia dok mrengek2 soh bli tiket, aku pon pegi la tgk cite ni.. eh, duit rm5 xbyr lg.. ko igtkn nti tau nad.. hehe...

cite ni sgt best.. dr awal smpai abeh cite ktorg dok gelak2.. cite nye psal Saadom yg bukak kedai nasik kandar.. dia keja kuat smpai kdai makan dia yg glemer ngan papadom tu jd sgt brjya.. tp dia cm slalu lupe ank bini dia.. tp pas bini dia mati, saadom ni brubah jd sgt protective n syg gile kt ank dia, mia.. tp mia ni cm rse trkongkong n nk kbebasan.. smpai la mia nk msk universiti.. de la konflik2 yg brlaku.. yg lain2 kna tgk sndrik laa... kang cite kang xbes lak.. hehe..

wpon cite ni agak klise,jln cite dkat2 same cite lain, tp cra cite ni dsmpaikn wat aku rse xbusan tgk cite ni.. part2 kelakor, gelak smpai nk guling2.. part2 sedih, wat aku windu kt ayah.. ni yg nk blk umah ni.. uwaaaaaaaaaaaaa.. hehe..

nti dh kua kt wayang, tgk la ek.. sokonglah filem2 tempatan (yg besh je..) hehe..

4 comments:

JAGUNG itu KUNING said...

dah out, tgok sama ek.. lol

♥ mArumAru ♥ said...

leh je..
awk blanje..
hihihi..

LittLe-BiT-sWeeT ♥ said...

nak tengok jugak!!!

JAGUNG itu KUNING said...

leh wawa belanje~ ngahaha..
nex, yg nak ikot kna blanje.. lol